во

Животот на Дизни ликовите во модерно време

Овие цртани нè учеа за животот, љубовта, пријателството… Можеби сме биле деца кога прв пат сме ги чуле овие цитати и во тоа време не сме ги сфаќале во целост, но ако сега се навратиме на нив можеме да научиме големи животни лекции.

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ме касна змија…

Ама бабо, не сум ГЛ…