во ,

Женo, кажаа на вести, ќе давале по 10.000 евра на семејство со три деца….

– Женo, кажаа на вести, ќе давале по 10.000 евра на семејство со три деца. Слушај сега, немој да се лутиш. Ние имаме две, ама јас имам уште едно од друга жена. Затоа одам да си го земам и ќе си ставиме во џебот 10.000 евра.

И така заминал нашиот да си го земе детето и после два часа се враќа радосен со дома:

– Мила, го донесов Кире, дојди да се запознаете!

– Абе ти арно што го донесе, ама комшијата дојде и ги зеде нашите две!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Момче, да ми кажеш кога ќе стигнеме во Велес!

Изолација 11-ти ден…