во ,

Жено, ајде да покрцкаме малку со креветот…

– Жено, ајде да покрцкаме малку со креветот, да си помислат комшиите дека имаме јак се*с.

Покрцкале, покрцкале и си легнале.

Наредното утро станува мажот од спиење, жената ја нема. Оди во кујната и на масата гледа чинија и виљушка, а во чинијата ливче:

“Потропај сега со виљушката, да помислат комшиите дека си доручкувал!”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имам некое чудно чувство дека луѓето ни угодуваат само за да не изедат!

Мамо, ме боли мешето!