во

Жени споделуваат како го достигнале „својот врв“ во средно и како изгледа денес нивниот „сјаен пад“

Во последниот период на социјалните мрежи се појави предизвикот „glow down“. Најчесто гледаме фотографии од луѓе кои изгубиле тежина или се разубавиле од младоста, но тука ситуацијата е обратна. Жените кои мислат дека „достигнале врв“ во средно училиште, продолжуваат да објавуваат фотографии за да покажат колку нивниот изглед се сменил оттогаш. Се разбира, дефиницијата за врвна убавина може да се менува со текот на годините, но вреди да се спомене дека некои од овие сјајни падови се чини дека се случија неодамна, а учесниците на предизвикот сѐ уште се убави.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 причини поради кои секогаш се чувствувате уморни (и што можете да направите во врска со тоа)

10 Работи кои сите ги користат без да се посомневаат дека е време да ги фрлат