во

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Палета: Машки VS. Женски мозок

Што се случува, имаш ли некој проблем?!