во ,

Една жена се вцрвува само 5 пати во животот…

Една жена се вцрвува само 5 пати во животот:

– Прв пат – кога ѝ е прв пат;

– Втор пат – кога изневери прв пат;

– Трет пат – кога и платат прв пат;

– Четврти пат – кога си плати прв пат;

– Петти пат – кога си плати и ѝ ги вратат парите прв пат.

Еден маж се вцрвува само 2 пати во животот:

– Прв пат – кога прв пат не може втор пат;

– Втор пат – кога втор пат не може прв пат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Душо, цел ден те чекам да ме раздрмаш малку!

Жената ме исфрли од дома….