во

Еден хамбургер…

Еден хамбургер…

– За тука или за носење?

За тука, дома сум на диета.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Заврши ли?

Тато, тато, кој е тој Бетмен?