во ,

Драги, уште долго ли ќе се задржиш во бањата?

– Драги, уште долго ли ќе се задржиш во бањата?

– Не, душо, што сакаш?

– Телефонот ти ѕвони.

– Ај види кој е.

– Пишува COVID-19.

– Крени душо, мајка ти е.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Изолација 11-ти ден…

Некаде во далечната Јапонија. Мажот се враќа во карантин во тесниот стан…