во

Докторе што мислите, како сум?


После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола.

– Докторе што мислите, како сум?

– Одлично, супер закрепнувате.

– Докторе, а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот?

Докторот се замислува.

– Па,па…

– Леле, знаев дека нешто не е во ред…

– Се е во ред г-ѓо, само никој не ми го поставил ова прашање после …операција на крајници.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имате крема за чевли бр. 42?

Во Јапонија за 5 минути фатил 100 крадци….