во

Докторе днска спаси жену да не се удави…

Трчи некој лудак по двор на лудницу видеја некоју жену куде се дави и си помислија, чекај ќе гу спасу па можда ќе ме пуштив дома, спаси гу он и после иде куде дежурнога доктора и му вика:

– Докторе днска спаси жену да не се удави…

– Еее супер, направија си добро дело, куде е сга жена?

– Ене гу тамо, обеси гу на дрво да се суши…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бабо, за кого јадеш ти?

Трпе многу често каснел на работа. Шефот му се заканил дека ќе го избрка од работа…