во

Да ти се плукнам во среќата моја…

Студен зимски ден. Ловџијата се лизнал на снегот, паднал во една длабока дупка и никако не можел да излезе.

– Да ти се плукнам во среќата моја… И што да правам сега? Ќе останам тука до пролет!

– Ама ти си бил голем оптимист! – рекла мечката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто сакате да се разведете?

Здраво! Слушам си се оженил?!