во

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонците и нивната креативност….😁

Тато, јас сум гладен…