во

Господине, знаете ли дека по жена и по автобус никогаш не се трча…

Трча Перо да го стигне градскиот автобус и успева да го „фати“ во последен момент и да се качи. Седнува задишан на едно од слободните седишта, а една згодна жена која седи на седиштето спроти неговото шеговито му вели:

Господине, знаете ли дека по жена и по автобус никогаш не се трча.

А Перо на тоа, уште задишан, одговара:

Се трча, додека да се качи човек.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си го носи еден човек Југото на сервис и му вели на автомеханичарот…

Ви давам шанса да отидете во Рајот. Ќе ве удрам 3 пати со мојот чекан…