во

Вчера во фрижидерот оставив 3 шишиња ракија…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во странство VS. Кога ќе си дојдат дома

Некој човек отишол во продавница да си купи леб…