во

Во Јапонија за 5 минути фатил 100 крадци….

Во Јапонија направиле робот што фаќа крадци:

– Во Јапонија за 5 минути фатил 100 крадци.

– Во САД за 5 минути фатил 200 крадци.

– Во Македонија некој за 5 минути го украл роботот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе што мислите, како сум?

Вози побавно, си ги испокршивме забите!