во

Бабе многу беше убав докторот не напушти…


Во некое село умрел матичниот лекар.

Во замена дошол некој млад лекар 26-27 години.

Првиот работен ден на преглед дошла некоја баба од 92год и почнала да плаче за стариот лекар што умре…

Бабе многу беше убав докторот не напушти…

Докторот: Не плачи бабе јас сум сега тука…

Бабата: Абе чедо јас плачам од сега, ти кога ќе умриш кој ќе не лечи тогаш…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Каде беше цел ден – на врата го дочекала неговата жена…

Перо се разбудил со жестока главоболка по Божиќната прослава во својата фирма…