во ,

Ајде кажете сега, кој од вас го тепа жена му?

Во машко друштво.

– Ајде кажете сега, кој од вас го тепа жена му?

Гк-мк, еден по еден сите си признаваат. Само најситниот си молчи.

– А ти бе?

– Зошто да ме тепа бе, јас си слушкам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Душо, не ли мислиш, дека сум малку здебелена со овој карантин?

Момче, да ми кажеш кога ќе стигнеме во Велес!