во ,

Артист низ илустрации прикажува секојдневни ситуации од животот со неговата девојка

Илустратор од Индија создава забавни илустрации кои доловуваат ситуации од секојдневието со неговата девојка. Каран Гупта го користи својот талент за цртање за на сликовит начин да го прикаже неговиот љубовен живот.

Од филмските маратони, јадењето пица, ноќните излегувања, па сè до познатото „Немам што да облечам“…

Еве некои од илустрациите на Каран во кои ќе се пронајдат многу парови:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

60 Искрени илустрации покажуваат каков е животот на мајките со мали деца

Како возраста ги менува нашите ставови кон секојдневните ситуации?