во

Американец бил во Германија. Нашол девојка за дружење. Кога си одел, додека чекал…

Американец бил во Германија. Нашол девојка за дружење. Кога си одел, додека чекал на аеродром напишал порака:

– Ако добиеш нешто од мене викај ја Марија наместо Мери. Марија повеќе е на германски.

Се сетил оти може да биде машко и напишал уште една порака кога секачил во авионот.

– Ако е машко, викај го Јохан, а не Џон. Повеќе е на германски.

Кога стасал во Америка, отворил пораките и прочитал:

– Ако ти добиеш нешто од мене, викај го трапер, наместо трипер. Повеќе е на Американски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден тип многу ја мразел мачката на жена му и решил кога таа ќе отиде на работа да ја однесе 5-6 километри…

Доаѓа дома Стојан и ву вика на Стојанку…