во

Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон…

– Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон. Слушај сега добро! 1 има ли?

– Уф… има!

– 7 има ли?

– Има!

– А 9 има ли?

– Има!

– Добро е, добро е! 13 има ли?

– Има!

– Не зафркавај! 21?

– Има!

– Леле! Леле!!! А 32 има ли?

– Има! Ама пречкртан е!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Македонија… Двајца работници вработени во јавно градско претпријатие…

Значи, работата е едноставна. Тигарот умре, но не можеме да ги лишиме луѓето од оваа атракција…