во

Алишта: Перење – 60 минути…


Алишта:

– Перење – 60 минути.

– Простирање и сушење – 3 до 6 часа.

– Собирање и диплење – 7 до 10 работни дена.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 вистини: Човекот има скриена способност да спие само со едното око

Какви ти се плановите за летото?