во

Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки…

– Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки.

– На 50 години одеше со 20 годишни девојки.

– Сега си 93 години и пак одиш со 20 годишни девојки. Како ти успева?

– И 200 години да имам, 100 евра се 100 евра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си ја вози еден човек запрежната кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас…

Женска, како се викаш?