во

Игра натпревар Македонската репрезентација во ватерполо…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеш да ми опишеш како изгледаш?

Во струмица: Се извинувам каде ви е тоалетот?