во

Crnogorac bere jagode…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Izveo Bosanac Dalmatinku na večeru…

Ono kad vidim da mi je baterija na 1%