во , ,

24 Илустрации го прикажуваат светот доколку предметите околу нас би зборувале

Сигурно ви се случило да го отворите фрижидерот неколку пати едно по друго, во обид да пронајдете нешто за грицкање што го немало при претходното отворање.

Доколку фрижидерот би бил живо суштество сигурно би ви рекол да се откачите, бидејќи ништо магично се нема случено од пред 2 минути, нели?

Замислете 2 парчиња пица кои дискутираат за смислата на животот… или каков разговор водат статичниот и мобилниот телефон?

Погледнете ги илустрациите, нема да ве остават без насмевка:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

13 Смешни илустрации го прикажуваат тајниот живот на храната и пијалаците

12 Работи што ги мразевме во детството, а сега ни се како благослов