во ,

22 Неуспешни обиди за готвење во карантин – не се сите за во кујна

Ги видовме неуспешните обиди за разубавување во карантин, а сега и карантинските готвачи го имаат својот момент.

Можеби сте забележале дека на Instagram преовладуваат објави и „сториња“ со храна и готвење, па изгледа карантинот го разбуди готвачот во сите нас.

Но, и готвењето е вештина што, за жал, не ја поседуваат сите. Речиси сите сме убедени дека за да направиме некој оброк, треба само да ги следиме инструкциите. Но, кога ќе го видиме нашиот резултат, сфаќаме дека и не е толку едноставно.

Некои луѓе веројатно го откриле својот талент за готвење додека се во карантин, но повеќето само се соочиле со својата неумешност. Ние ќе се фокусираме на оние вторите.

Кој рецепт го упропастивте вие?

Најсмешните неуспешни обиди за готвење во карантин:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пчелата боцка и умира, а свекрвата боцка, боцка, боцка и пак живее вечно – најсмешните вицеви за свекрвите

19 Пред и потоа фотки што покажуваат колку се менува животот откако ќе станете родители