во

17 Смешни и чудни ситуации што можете да ги видите само во јавен превоз

Доколку живеете во поголем град, знаете градските автобуси се место каде што не важат никакви правила. Во метрото на поголемите градови, ова е уште позабележително.

Таму можете да видите буквално сè – големи кучиња во торби, чудни обиди за разладување, па можете дури да го видите и Ајронмен. Во продолжение погледнете неколку фотографии од метроата ширум светот што сигурно ќе ви го разубават денот.

Панкер ѝ помага на жена во метро во Берлин.

Во Њујорк не можете да го понесете кучето во метро доколку не го собира во торба.

Кога ви треба малку воздух…

Некои врски се инспиративни.

Кога имате ист стил со метрото.

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Патници кои сфатиле дека се превисоки за во Јапонија

12 Сладоледи што ги обожавале децата кои пораснале во поранешна Југославија