во

13 фото докази дека гените се чудо

Дали сте вистинска копија на вашата мајка, татко, баба или дедо? Понекогаш не е потребен ДНК тест, зарем не?

Уживате ли понекогаш да ги гледате старите фотографии на вашите родители? Дали имате заеднички карактеристики со нив?

Гените навистина се чудо се понекогаш:

„Татко ми почина кога имав една година. Мислам дека би бил среќен што толку наликувам на него.“

„Мојата мајка на 4 години во 1971 година и јас на 4 години во 2001 година.“

„Лево е дедо ми во 1940, а десно јас неодамна.“

„Татко ми и јас на иста возраст.“

„Фотографија од дедо ми на која е на иста возраст како јас.“

„Направив комбинација од стара фотографија на мајка ми и од моја фотографија.“

„Мајка ми и јас на 19-годишна возраст.“

„Сестра ми ја копираше позата на мајка ми.“

„Мајка ми во 1983 и јас во 2013.“

„Фотографија од баба ми во 1955 година и фотографија од мене.“

„Татко ми и брат ми.“

„Каков татко, таков син.“

„Мојот син (8) и јас (35) – иако имаме различна боја на кожа, мислам дека сме слични.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како Скандинавците живеат во 24 метри квадратни и уживаат во тоа?

Фотограф прикажува како изгледа детството во различни делови на светот