во ,

11 Секојдневни проблеми во минатото VS. Во модерно време

Порано родителите ги баравме за совет, а денес тука е Гугл да ни ги одговори сите прашања – колку се промени светот и животот?

Светот се менува постојано, а со тоа и навиките и однесувањата на луѓето – што мислите колку е променето секојдневието од минатото до сега?

Во следниве илустрации се прикажани разликите од минатото и сегашноста, а сигурно ќе сфатите за што станува збор…

Порано било малку понепријатно „бришењето“ на пријателите од животот…

Сега сите сме во брзање и немаме време да чекаме долго – сè е достапно на еден клик

Секоја генерација си има свој асистент за растење деца

Децата уште учат во училишта, но пристапот на родителите е променет…

Казната во ќош е вечна, но причината е различна

Милениците уште си бараат место за топлење, но за изворот на топлина има по голем избор…

Тајната за квалитетот на чевлите во минатото уште не е откриена…

Барањата од соседите исто така се променија

Кампувањето со семејството бара малку повеќе работи од основните во минатото…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Видови токсични луѓе кои ви ја „убиваат“ самодовербата

10 Луѓе кои без проблем се приспособуваат на секакви ситуации