во

10 знаци дека си Mакедонец

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Зошто си дојде толку рано? Да не избега од часови?!

Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени…