во

Што се случува, имаш ли некој проблем?!


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор

Ја загубив својата жена. Може ли да позборувам со вас?