во

Уште еднаш кажи ми дека сум крава…

Трпана му се дере на Трпе:

– Уште еднаш кажи ми дека сум крава, се разведувам од тебе. А, сега си легнувам, нозете ме болат од работа.

– Предните или задните?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се сеќаваш ли, пред 20 години, на денешен ден татко ти не фати како се бакнуваме?

Ќе ти дадам 500 денари ако ме однесеш до општинската зграда за 5 минути…