во , ,

Тато, тато, јас од каде сум се појавил?

– Тато, тато, јас од каде сум се појавил?

– Мама те е роди, сине.

– А мама од каде се појавила?

– Ја родила нејзината мајка, баба ти.

– А баба од каде се појавила?

– Е баба ти дошла директно од Пеколот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

„Од 8 до 10:30 ќе служиме само муштерии постари од 65 години“

6 Смешни илустрации за сите што натрупаа резерви на тоалет хартија