во ,

Полицаец запира автомобил…

Полицаец запира автомобил:

– Документите ве молам.

– Повелете.

– Дали сте пиеле нешто?

– Не!

– Испратете ѝ СМС на бившата!

– Вие луди ли сте?

– Повелете документите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добро, значи вака! 2 кг круши по 120 денари, 5 кг јаболка по 30 денари…

Здраво Зоки, што правиш?