во ,

Оче, згрешив. За 30 минути ги извршив сите 7 смртни грева….

– Оче, згрешив. За 30 минути ги извршив сите 7 смртни грева.

– Како успеа чедо да го направиш тоа?

– Бев многу ЗЛОБЕН и му ЗАВИДУВАВ на комшијата, затоа пополека и МРЗЛИВО извршив ПРЕЉУБА со жена му, а потоа се ПОЛАКОМИВ и му изедов сѐ што имаше во фрижидерот и НЕ ПОДЕЛИВ со никого.

– Ја заборави гордоста сине!

– Не оче, многу се гордеам со тоа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Внучко, што си толку нервозен?

34 Автомобили кои виделе и подобри денови