во

Некој нов Генерал доаѓа да ја превеземе контролата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Умират Американец, Французин и Неготинец…

На факултет го прашувам професорот по математика…