во

Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи…

Седат Трпе, Трајчо и Ристо во кафанчето и се фалат од жените.

Ристо:

– Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи, а бе не се познава дека е лепен, еве видите, го сликав на телефонот!

Трајчо:

– И мојата е мајстор, јас ги скинав фармерките а она ги закрпи, а бе не се познава дека се скинати, еве видите, ги носам на мене!

Трпе:

– А мојата ми ја испра кошулата, еве видете, не се познава дека е прана…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Каков грев имаш, чедо?

Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…