во ,

Македонија… Двајца работници вработени во јавно градско претпријатие…

Македонија… Двајца работници вработени во јавно градско претпријатие:

Едниот копа дупки, другиот зад него ги затрупува.

Еден случаен минувач ги забележува и прашува:

– А бе ти зошто ги копаш тие дупки, кога вториот зад тебе ги затрупува?

– Тој не е вториот, туку третиот. Вториот е на одмор, инаку тој ги ставаше дрвцата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Запира полицаец возач во 4 сабајле и му вика…

Ало, жено… Сум го заборавил Лото ливчето дома. Ај да ги провериме бројките вака преку телефон…