во

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома…


Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома:

– Еве ти срце една коцка да се заблажиш.

– Зашто само една?!

– Па останатот спакувај го и чувај го за децата.

– Кои деца, па ние немаме деца?!

– Што се секираш, ќе имаме некогаш.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди Влав по улица и среќава пријател исто така Влав, па го прашува…

Колку за анестезијата…