во

КУМАНОВАЦ: Кој е ?

 

Касно у ноќ звони звонче:

КУМАНОВАЦ: Кој е ?

ПОЛИЦИЈА: Полиција отвори?!

КУМАНОВАЦ: Нема никој дома!

ПОЛИЦИЈА: А кој збори?!

КУМАНОВАЦ: Нема никој причинуеви се! ПОЛИЦИЈА: А што свети?!

КУМАНОВАЦ: Чекај с’г ќе угасу!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Кратки шеги за бракот во кои ќе се пронајдат голем број парови

Добровечер учителке, таткото на еден ваш ученик е на телефон…