во

Криминалци киднапирале еден Македонец и го одвеле во некоја шума до едно езеро…

Криминалци киднапирале еден Македонец и го одвеле во некоја шума до едно езеро. Му ја потопиле главата во водата и го прашале:

– Злато, пари, дијаманти?

Му ја извадиле главата, а тој рекол:

– Не!

Пак му ја нурнале главата и повторно:

– Пари, дијаманти, злато?

Пак му ја извадиле главата од водата, а тој:

– Аман бе луѓе! Многу брзо ме вадите, ништо не можам да видам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Цветко отишол во Словенија и сакал да купи кутија од (легендарните) цигари „Филтер 57“…

Каков грев имаш, чедо?