во

Како успеавте да доживеете 110 години?

Трпе прашува една баба:

– Како успеавте да доживеете 110 години?

– Тоа е лесно, не се расправам со никого…

– Ама тоа не е возможно!?

– Апсолутно сте во право.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Изволте што ќе се напиете?

Директорот ја прашува, како толку многу пари заработува?