во ,

Како возраста ги менува нашите ставови кон секојдневните ситуации?

Да бидеме реални… Кога сме млади ни се чини дека „сè што лета се јаде“ и малку размислуваме на последиците од нашите постапки. Советите на нашите мајки не ги сфаќаме сериозно сè додека додека и самите не влеземе во таа улога.

Илустрации прикажуваат колку многу се менуваат нашите ставови кон секојдневните ситуации со возраста:

Расонување

Изгледот станува помалку важен

Модните грижи исчезнуваат

Комфорот на прво место

Празничната сезона доаѓа со куп грижи

Ноќта станува страшна со годините

Временска прогноза

Слободен ден од училиште

Но, некои работи никогаш не се менуваат

А, најубавото чувство во есен е да се стуткаш под јорганот со саканата личност, да каснете домашно приготвен специјалитет и да си направите филмски маратон

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Артист низ илустрации прикажува секојдневни ситуации од животот со неговата девојка

10 Ситуации од животот на мажите низ илустрации: Пред брак vs. Во брак