во

Каде беше цел ден – на врата го дочекала неговата жена…

Оженет маж со љубовницата едно попладне воделе љубов кај неа во станот…

Исцрпени, заспале и се разбудиле дури околу 21 часот. Мажот набрзина се облекол и побарал од љубовницата да ги изнесе неговите чевли надвор и да ги извалка со трева и кал. Ги облекол и заминал дома.

– Каде беше цел ден – на врата го дочекала неговата жена.

– Не можам да те лажам. Имам љубовница и водевме љубов цело полпадне – одговорил мажот.

Жена му погледнала во неговите чевли и рекла:

– Лажго еден. Повторно си играл фудбал!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се испокарале маж и жена до крајни граници, жената му ги пакувала куферите на мажот и му рекла…

Бабе многу беше убав докторот не напушти…