во

Имате крема за чевли бр. 42?

Влегува полицаец во продавница и прашува:

– Имате крема за чевли бр. 42?

Продавачот одговара:

– Имаме крема за сите чевли. Полицаецот упорен:

– Ама јас сакам крема за чевли бр. 42!

Се карале тие така додека на крај полицаецот не си отишол.

Утредента доаѓа командирот и продавачот му вика:

– Леле, што глупи полицајци имате, ми бараат крема за чевли бр. 42.

– Остави ги, тие се глупави, него дај ми ти мене игла за бел конец.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

А бе, што оволку часовници?

Докторе што мислите, како сум?