во ,

Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е … чуеков почнал да се поти…

Tетоец бил у Индија за да научи да прае маѓие. Се вратил у Тетоо и пријателиве го натерале да покаже што научил.

Почнал со првиот:

– Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е … – Чуеков почнал да се поти. “Глеаш оаза, а ти се причинуе.

Овја почнал да се тресе , у тој момент маѓионичаров рекол “ПУФ” и чуеков се разбудил ….

“Ај сега мене”, рекол другиот, и маѓионичаров почнал:

– Ти си на северниот пол, ладно е, мислиш ќе смрзнеш …- Чуеков почнал да се тресе …- Глеаш куќа, сакаш да влезеш да се загрееш, ноѓете не ти ида…- Овја не можел да
мрдне, и во у момент маѓионичаров речекол “PUF”, и се разбудил.

Редот му дошол на третиот Тетоец, и маѓионичаров почнал:

– На плажа си, море, песок, пиво, лепотице.. Една ти намигнуе и те зема у соба. Изгледа топ од доле до горе. Длги ноѓе, кукоој, големи сисе.

У тој момент чуеков ги отвара очите и му вика на маѓионичаров:

– Само речи, “PUF”, ќе ти га ебем мајката и све под список…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Немој да скокаш, долу има многу школки!

Колку килограми си бил најтежок до сеа?