во

Еее, далдисал с’м, не с’м закардисал….

Полицаец запира струмичанец во Скопје:

– Возевте пребрзо, документи молам.

– Еее, далдисал с’м, не с’м закардисал.

Полицаецот:

– Documents, please.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

(Откачени) инструкции за мажи – Што треба да правите кога жената плаче?

Седнува Американецот, пие виски и на екранот се појавува кутија Марлборо…