во ,

Душо, не ли мислиш, дека сум малку здебелена со овој карантин?


– Душо, не ли мислиш, дека сум малку здебелена со овој карантин?

– Пиленце, ти никогаш не си била слаба…

Час на смртта: 15:20.

Причина за смртта: коронавирус.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здраво комши, како си?

Ајде кажете сега, кој од вас го тепа жена му?