во

Долго време рибарите?

Трпе гледа некој рибар на Вардар како лови риби и му приоѓа:

– Долго време рибарите?

– Да, веќе дваесет години.

– И не ви е досадно вака сам по цел ден?

– Не, секогаш се наоѓа по некоја будала што поставува глупави прашања.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Психијатарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило…

А бе, ти не ли осеќаш дека ни стави оцет?