во

Дечко гледа девојка со книга и ѝ приоѓа…

Дечко гледа девојка со книга и ѝ приоѓа:

– Што читате?

– Стивен Хокинг – за универзумот и точката на сингуларност.

– Која е таа точка на сингуларност?

– Тоа е место во вселената каде што не дејствуваат никакви закони.

– Значи Хокинг дошол во Македонија?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас сум банкар, а вие? Јас сум професионален убиец, доаѓам тука да вежбам…

10 Урнебесни вицови кои ќе ги разберат само паметните